KaTrinčK:* * Novii član *
Število prispevkov : 37 Age : 29 Registration date : 01/04/2009
| Naslov sporočila: & this is what i'm thinking about right now Ned Jul 12, 2009 3:58 am | |
| | |
|
| Naslov sporočila: Re: & this is what i'm thinking about right now Ned Jul 12, 2009 8:06 am | |
| sovražim jo. lpo sm jo prašala če me lahko pelje ma ni kapirala -.- ku d nve d gre u tork in ga nbom vidla usaj dva tedna do naslednjega vikenda.. mooo... -.-
@Zdj me je še on prašou če priem.. :S Js nvm če bi jo še enkrt prašala če me pelje.. k če bo zčnla težit bom spet odgovarjala in bo spet kazn.. -.- | |
|
| Naslov sporočila: Re: & this is what i'm thinking about right now Pon Jul 13, 2009 4:30 am | |
| Premišljujem lih o tem d me je učiri pol peljala.. ma je rekla d je zadnič k nmorm bit skoz tm -.-
Sej dns ga mogoče zadnič viim, k ju3 pač gre in prie za vikend kdr bom js u Čatežu :S
| |
|
| Naslov sporočila: Re: & this is what i'm thinking about right now Pon Jul 13, 2009 12:36 pm | |
| Dns sm ga zadničč vidla.. Je reku d se vidiva naslednji vikend sam sm rekla d bom u čatežu.. In sm rekla da priem u nedeljo in on je reku d se u nedeljo zvečjr vidiva.. komi čakm <3 pa upm d se bova res vidla | |
|
| Naslov sporočila: Re: & this is what i'm thinking about right now Tor Jul 14, 2009 4:51 am | |
| Čez točno 40 minut gre.. Js nbom jokala ! Nbom nbom nbom.. Nej gre in se ma fajn.. Sej mi ni več tolk ušeč.. Nekdo drug mi je bolj Danss u Čatež Kjra kompanija bo tm ouu xDD | |
|
| Naslov sporočila: Re: & this is what i'm thinking about right now Ned Jul 19, 2009 3:33 pm | |
| Nism jokala, majkemi Ok malo sm xDD Čatežž sturou ! In pozabla sm ga Sam kej k je zdej nekdo drugi.. Sura, če slučajno to gledš; sori k nism pršla na rojsni :S | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: & this is what i'm thinking about right now | |
| |
|