NATY WORLD ! ♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

& i can't be anything more

Go down 
AvtorSporočilo
KaTrinčK:*
* Novii član *
KaTrinčK:*

Število prispevkov : 37
Registration date : 01/04/2009

& i can't be anything more Empty
ObjavljaNaslov sporočila: & i can't be anything more   & i can't be anything more I_icon_minitimeSre Apr 01, 2009 10:40 am

& i can't be anything more I-dont-cale

I am not a super bitch. Se trudim bit prjazna, se trudim bit fajn in se trudim bit zabauna. Učasih mam občutek, da mi ne uspeva najbolje, a se potolažim z mojim načelom: Ne oziraj se na mnenje drugih. Če le zmorem se trudim ne-sekirat, ko slišim pripombe na mojo postavo in na moj izgled. Če kdo izjavi, da sem neumna se mu smejim. Kanibalizm ni zame. Sm drugačne vrste vegetrjanka, ne pijem in ne kadim in se trudim d ne lažem, tui če mi učasih spodleti. Se ne sekiram, kaj si kdo misli o meni in me ne briga, če me kdo opraulja. Doklr nekdo govori o meni je uredi, kdr nbo noben se bom zamisnla.

& i can't be anything more My-wish

Prijatelj je nekdo, ki ti stoji ob strani, ko misliš, da si popolnoma sam, prijatelju lahko vse zaupaš in vedno veš, kdaj je iskren in kdaj ne. Svoje prjatle mam rada, k mi vedno pomagajo in svetujejo in me objamejo kdr rabim objem, se pogovarjajo zmano in so prprauljeni zmano ob 4. zjutri se pogovarjat po telefonu, če ne morem spat. Usak moj prjatu je posebn in usakega mam na svoj način rada, zto k so usi unikatni in jih ne bi za nič zamenjala.

& i can't be anything more Love-is-like

Ljubezn je neki lepega. Če nism skom mi je fajn, da se usaj doro štekam znim in smo dori prjatli, pa zadovoljna sm stem, d je on srečn no.
Enkrt k smo bli mikini ( Twisted Evil ) si nismo upali nikol povedat, če nm je biu kdo ušeč, js to nrdim, sam če vem d tui druga oseba čuti neki do mene alpa če vem, d mi bo pol ful lažje, kdr bom pač povedla. Smizdi d sm dokaj romantična oseba, sam preveč pocukranosti pa mi ni lih ušeč no xDD
Nazaj na vrh Go down

& i can't be anything more
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1